top of page
70501933_2709579379052776_61383641971315

Over ons 

Oesters & Bubbels 

Ons familiebedrijf Kopek B.V  is van oorsprong begonnen met de handel in alikruiken of op z’n zeeuws krukels. Vroeger werden deze als bijverdienste geraapt en vervolgens verkocht aan de handelaar. Een aantal jaren later is ook de kweek en handel van de oesters erbij gekomen. Deze werden verhandeld vanuit het binnendijkse waterbassin ‘put 14’

 

Drie generaties verder en nog steeds vind de handel van de oesters en alikruiken zich plaats op hetzelfde complex als toen, de oesters worden dagelijks gevist met de YE-84 (Isabel) op het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. Op deze wateren vissen wij op de Zeeuwse platte oester en de creuses. vervolgens worden de oester in de oesterputten verwaterd en klaar gemaakt voor de verkoop. 

 

Na de bouw van zijn nieuwe loods had José de Koeijer een grote ruimte over en kwam het idee van de oesterproeverij tot stand. Een plek waar wij onze gasten willen laten genieten van onze passie voor oesters. Naast oesters serveren wij nog andere schaal- en schelpdieren waaronder, mosselen kreeft en krab. Doordat wij van oorsprong oesters en alikruiken verhandelen is het ook mogelijk om bij ons af te halen en thuis te genieten van onze heerlijke producten.

bottom of page